15 Ağustos 2011 Pazartesi

Çünkü Herzaman Bir Muhtabınız Vardır!

Bundan yaklaşık 3 yıl önce bu slogan ile çıktık yola. Herzaman muhtabınız olduk. Siz değerli müşterilerimiz sayenizde büyüdük ve daha kaliteli hizmet vermeye başladık. Sektörümüzü ve ürün portföyümüz geliştirdik.

Tv Pazarlama Ürünleri firması olarak bu günlere siz değerli müşterilemiz ile geldik. Her zaman en ucuz fiyatlar ile, her zaman sizi şaşırtacak bir hız ile çalıştık. Bazen o kadar hızlı gönderilerimiz oldu ki siz dahi inanamadı bu hızımıza.


https://www.tvpazarlamaurunleri.com//themes/Electronix/img/logo.png
Tv Pazarlama Ürünleri 3 yıldır hizmetinizde. Size daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir oluşum içerisine girdik. Oyuncakyum adlı web sitesini kurduk. Oyuncakyum'da 1000'den fazla oyuncak çeşidi siz değerli müşterilerimize çocuğunuz için en uygun oyuncağı seçme olanağı sunuyoruz. Oyuncakyum'da 300'e yakın caillou oyuncağı, 100'e yakın fisher price oyuncağı, 50'ye yakın playskool oyuncağı, Mighty Beanz oyuncakları, Ben 10 Ve Bakugan oyuncakları dahil 50'ye yakın çocuklarınızın gönlünü fethetmiş markaların oyuncakları var!

Pepee oyuncakları ise bu markalar arasına yeni katılanardan! Pepee %100 türk yapımı bir karakter ve bu haylazı çocuklarınız çok seviyor! Pepee ile ilgili herşeyi buradan, Pepee oyunlarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: